"Waar je ook gaat, daar ben je”

Home sweet home

Lieve medereizigers, IK BEN WEER THUIS!

Wat zat ik erover in dat ik niet naar huis kon maar wat een geluk dat 2 dagen voor onze vertrekdatum de vliegvelden weer open gingen

Cool
. Mijn terug reis en die van mama zijn helemaal prima verlopen! Vrijdagavond/nacht uit Bangkok vertrokken en op London een overstap wat prima verliep; zo'n 21 uur was ik onderweg en zaterdagochtend om kwart over 10 zetten ik mijn beiden voeten op Nederlandse bodem, dat voelt goed
!

En ja, je weet dat er mensen op je staan te wachten
Undecided
maar je verwacht niet zo'n comite met spandoek en slingers, fantastisch gewoon! En je vriendje, die wil je natuurlijk ook zien
Surprised
de zenuwen gierden door mijn lijf maar wat was ik blij hem weer te zien! Mijn neef en nicht met haar dochter (mijnachternichtje
Laughing
) en broertjewaren er ook en mijn vader, ge-wel-dig thuiskomen gewoon!

Wat doe je zodra je in Nederland bent
Sealed
? Natuurlijk gewoon weer naar de kroeg
Wink
(en dat om11 uur 's ochtends - voor mij voelde dat 5 uur 's middags). Dus wat doen we? Eerst maareen lekker koud biertje (of 2)
Laughing
! Heerlijk bijgekletst en toen was het tijd om richting Friesland te rijden...fijn om zo door je eigen land te rijden en wat kan het hier toch ook mooi zijn!

Maar we zouden niet eerst naar huis rijden, Nee...halverwege onze route kwamen ze met het idee om eerst wat te eten bij Marco's Eetcafe! Naja, een broodje kroket gaat er na 7 maanden dan ook wel in
Wink
! Nou na deze lunch wou ik toch wel naar huis - hadonze hond Joris nu wel erg lang moeten missen
Frown
! Nou we reden de straat in en onze buren stonden al op de straat en voordat ik het wist stonden al mijn vrienden en schoonfamilie op onze oprit
Surprised
! Zelf een spandoek met: Welkom thuis Ladies! Superb gewoon
Cool
!

Wat? Ja, een surprise party was voor mij georganiseerd
Laughing
! Iedereen was er en het huis was he-le-maal versierd...ik kon geen beter thuiskomen wensen en heb dan ook een fanstatische mooie dag gehad (24 april), organistatie - Bedankt
Laughing
! Vrienden, buren en famillie - Bedankt!

Voor het jaar 2010 houdt het reizen voor mij op, natuurlijk nog veel bestemmingen die ik absoluut nog wil bezoeken! Voor nu eventjes niet maar in mijn hoofd ben ik alweer bezig met mijn volgende reis! Wie weet tot een volgend jaartal
!

'Travel is more than the seeing of sight. It's a change that goes on, deep and permanent in the idea's of living'.

Liefs Eef