Still going strong ;)
Hallo allemaal, hier het 1 na laatste avontuurlijke verhaal!
Na ons demonstratie avontuur in Bangkok was het helaas de tijd om verder te reizen naar het noorden. Met de trein voor nog geen euro zijn wenaar Ayutthayha vertrokken, hierbij moet wel verteld worden dat de trein slechts met 30 kilometer per uur vooruit hobbelde

Na heel wat gezweet te hebben, de trein had arko (alle ramen kunnen open)...en tig stopplaatsen verder kwamen we uiteindelijk aan in de seven seas.
Een verademing, een kussen onder je kont en goeie engelse muziek...eventjes weg van het thaise getingel. Wat doe je als je in Ayutthayha bent...fietsen

De volgende dag zijn we in een bus vol aziaten naar Sukhothai gehobbeld, deze 5 uren durende rit werd uitgevoerd door slechts 1 buschauffeur. Deze buschauffeur was 's ochtends vroeg al vertrokken vanaf Bangkok en dat was aan z'n ogen dan ook wel te zien

Toen weer in de bus, onze volgende bestemming was Chiang Mai! Hier weer aangekomen op het busstation, met gevolg - weer allemaal tuk tuk rijders die ons graag weer wilden helpen. Eenmaal in de tuk tuk probeert deze tuk tuk meneer ons nog een keer naar een ander gueshouse te brengen maar gewaarschuwd mens telt voor 2

Wat hebben we nog meer in Chiang Mai gedaan, uiteraard de bekende zondagse walking streets bezocht. Stel je heel Joure of St. Nic of heel Stobbegat voor met verkeer. De straten worden afgesloten en volgezet met kraampjes, 'rotzooi' en vretterij kun je er krijgen

Na een heerlijk diner met whisky was het tijd om ons een breuk te gaan liggen op de bamboo matjes, dit hebben we geweten - maar een pilletje uit de snoepdoos doet wonderen.
De volgende dag was het tijd voor een 1,5 uur durende wandeling bergafwaarts voor een verkoelende douche van de waterval waarna we weer 2,5 uur verder moesten wandelen voor ons rafting avontuur. Samen met 2 glappige jappenels in een rubberbootje de rivier af is een avontuur op zich

Hierna voor 5 dagen een auto gehuurd, een flitsende witte Toyota Yaris

Op dit moment zitten we nog in Doi Mae Selong en rijden we zo verder naar Chiang Dao en dan moeten we helaas zondag de auto alweer inleveren. Maandag gaan we het Songkran festival vieren. Dit is ook wel bekend als het Thaise Nieuwsjaars dag en wordt gevierd aan het eind van het droge seizoen. Het Songkran festival wordt met veel water gevierd - wij hebben onze waterballonnen al ingeslagen
Liefs Ineke en Eva
Eva!! ( en moeders)
Wat een avonturen!! Je kunt er vast een boek over schrijven!! Leuk om alles te lezen, echt super!!
Geniet van de laatste 2 weekjes!!
Tot in de Jouwer ;)
Liefs Anja
hee Eva!
Leuk verhaal weer!
Veel plezier nog de laatste weken!!
Tot gauw!
liefs Froukje
Hoi Eva en Ineke
Wat een avonturen en wat geniet ik van jullie verhalen.
Het schiet al aardig op met de vakantie, geniet er nog maar lekker van.
liefs Geja
Fantastisch om jullie uitgebreide verhaal te lezen. Ik geniet helemaal mee,kan het me zo goed voorstellen,vind zelf Thailand ook geweldig! Fijn om zo samen te reizen en te genieten! nog veel plezier en heerlijk relaxen op een prachtig bountyisland,
liefs, Wilja.
Hi Ineke & Eva
Wat zien jullie er relaxed uit! Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Nog een fijne tijd toegewenst!!
groetjes Marian
Hoi Eva en moeders,
wat beleven jullie weer wat! 11 tempels en ruienes in 1 dag, wat een prestatie, dat is niks niet relaxen!
Een mooi vehaal met veel belevenissen! Geniet maar van de laatste 2 weken voordat jullie samen weer terug komen naar 't friese platteland!
groetjes! Doutsje
Hey eef en moeders,
gho wat weer een avontuur.....en wat veel gedaan in een aantal dagen! kan me voorstellen dat jullie dan wel even moeten bijkomen voordat jullie weer op het vliegtuig stappen richting friesland!
geniet der nog van en tot........heel snel alweer!!
liefs. Bianca
Hey dames,
Klinkt allemaal heerlijk en geweldig! Eef, wat heb jij daar een super tijd gehad.. en die laatste weken met je moeder zou ook een geweldige ervaring zijn!! Geniet in het luxe resort en goede reis terug alvast (dat klinkt raar, na zo'n 7 maanden)
Dikke kus