Een ongeluk zit in een klein hoekje
Hoi hoi allemaal
Meer als 2600 kilometer gereden in 11 dagen en weer teveel gezien en teveel meegemaakt dat ik eventjes diep ik mijn geheugen moet gaan graven over hoe het allemaal is gegaan
Na het (totaal-niet-leuk) afscheid

Anyway, de 20ste zijn we van het zuidereiland naar het noordereiland overgegaan met de ferry. Een heerlijke trip met de zon in ons gezicht, dat was dus wel eventjes genieten want de fjorden zijn hier ook duidelijk aanwezig
Na Wellington zijn we de Forgotten Highway op gaan rijden vanuit Wanganui naar Taumarunui. We zijn eerst richting Egmont National Park gereden waar we voor een deel de Mount Taranaki hebben beklommen. Onderweg op de Forgotten Highway hebben we de Mount Damper Falls bezocht (deze waterval is 85 meter lang en de hoogste van het noordereiland). Daarna door een schitterend landschap gereden en bij Central Norh Island gestopt.
Na deze route hebben we Taumarunui verlaten en zijn we richting de Waitomo Caves gereden, Elko heeft hier geraft en ik heb een schitterende wandeling gemaakt door de Ruakuri Natural Tunnel. Hierna zijn we richting Raglan gereden - een van de surfspots

En ja hoor, je raad het al. Eef heeft vanaf haar val in Raglan bijna niks kunnen doen, alles zat vast en deed mega zeer dus deze crossing kon ik wel op m'n buik schrijven
Vanuit Turangi zijn we weer naar Taupo gereden waar de craters of the moon hebben bekeken en vanuit naar Napier zijn gereden. Na Napier zijn we naar Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu

Gelukkig zijn we ook niet gebleven want het stelde he-le-maal niks voor. De Kiwi's noemde het ook wel de 'PeeWee' Tsunami.
Vanuit Gisborne hebben we de Pasific Coast Highway route gevolgt die 334 kilometer lang is en je in 6 a 7 uren kunt rijden (zonder te stoppen) dus halverwege deze route hebben we in Te Araroa overnacht. Tijdens deze trip hebben we bij Cook's Cove & Tolage Warf gestopt, de Warf in Waima bezocht en een stop gemaakt bij het schitterende strand bij
Waipiro Bay. In Tikiti de historische St. Mary's kerk bezocht en daarna 700
Na deze route zijn we verder omhoog gereden richting Auckland maar onderweg gestopt in Te Puke, deze stad staat bekend als de stad van de kiwi en hebben deze Chinese vrucht internationaal populair gemaakt. De volgende dag de Hot Water Beach bezocht en de Cathedral Cove. Daarna naar Leigh doorgereden om bij Goat Island te gaan snorkellen. Daar waren we vanochtend en op dit moment zitten we in Paihia - the Bay of Island
Dit is nog niet eens alles van alles wat ik samen met Elko heb beleefd en heb gezien maar m'n geheugen werkt ook niet echt meer mee, dus hier moeten jullie het eventjes mee doen

Ik hoop dat jullie m'n verhaal niet (te) saai vinden en dat jullie het nog steeds met plezier lezen
Liefs Eef
zeker weten, lees ik al je verhalen met plezier!!
Volgens mij krijg je mijn smsjes niet, het gaat goed met me
hoor ex-buuf. Hele dikke tut + knuffel
Skat!
Nou als dit geen ervaren coureur opleverd? Dan weet ik het ook niet meer! Nog eventjes en je mama komt al jouw kant op, jeetje wat gaat het snel meis!
Zal weer s even wat nuttigs gaan doen ;)!
tot snellos!
XXXXX Slaa
Tuurlijk lees ik met plezier!
Geniet dr van meid!
X Noury
Hey wereld reiziger!!
we mogen graag je verhalen lezen hoor!!:D wel dikke pech dat je net op dat moment helemaal stijf bent. gelukkig waren er nog zat mooie dingen te doen en te bekijken. we hebben afgelopen zondag met de meiden gegeten en ook voor jou hadden we een plaatsje hihihihi... was erg geslaagd. nog even en je bent alweer thuis dus geniet nog van de dingen die mogen komen!!!
take care!!
liefs Bianca
He lieverd,
gelukkig weer een verhaaltje van je!
ik probeeer je ook steeds te bellen maar krijg voicemail...
en uiteraard is het niet saai wat je allemaal schrijft!
nog 1,5 maand en dan ben je alweer thuis.. dus... Geniet er nog lekker van!!
dikke kus
Donderseju wat een verhalen weer ! Miljarden kilometers later, honderden avonturen later en dat allemaal duizenden mijlen bij ons vandaan..
je wordt gemist in het koude kikkerlandje hoor !!
Goh Eva, wat een saai verhaal hihi natuurlijk niet joh gekkie! Nog eventjes en dan ben je er weer. DUS: Geniet ervan en maak er een leuke tijd van samen met je ma!
Dikke tut
hey Evi!!
Jonge, jij shcrijft echt prchtige verhalen.. Tijdje niet online geweest en je eventjes niet gevolgd, maar ben nu weer helemaal op de hoogte!
Geniet er nog eventjes van, tijd vliegt echt!!!
Verheug me op je thuiskomst!!
in 1 woord gewoon...... GAAF....
veel lief ons