"Waar je ook gaat, daar ben je”

Goodbye Airlie Beach

G'day Sailors,

Tsja, waar moet ik beginnen

Undecided
...het is nog niet zo lang geleden dat ik een nieuw verhaal op
m'n website heb gezet maar het voelt alweer een eeuwigheid (overdrijven is ook een vak
Wink
). Wat heb ik het de afgelopen 5 dagen op de S.V. Whitehaven gezellig gehad.
Zondag 17 januari ben ik vertrokken vanuit Airlie Beach voor 2,5 dag varen met onze nieuwe gasten. Deze keer was ik met Antony, Maddy en AJ...ik stond er deze keer alleen voor als host. AJ werd getraind door Maddy in zijn functie als dekhand.

Een gezellige crew en deze keer een totaal nieuwe groep die ook weer in waren voor een flink feestje
Tongue out
! Tijdens deze tour vond ik het wel eens tijd worden om zelf weer te gaan snorkelen. Wat was dat ge-wel-dig (deze keer overdrijf ik niet
Laughing
)! Het was nog mooier als de keer dat Mies en ik zelf gingen. De zon scheen flink dus het koraal was schiterrend...ik was ook op een missie: 'finding Nemo' en het is me gelukt...wat waren m'n gasten happy zeg
Laughing
ik had het helemaal gemaakt
Cool
!

Na deze tour zijn we terug gegaan naar de Marina waar het tijd was om het schip weer start-klaar te maken voor de volgende groep. We kwamen om 11:00 aan in de haven en om 12:00 was het tijd voor mij om onze nieuwe gasten op te halen...yep, we hadden wel geteld maar 1 uur
Surprised
de tijd om alles voor te bereiden...ik kan jullie vertellen dat is afzien hoor! Anyway, de crew bestond deze keer uit Antony, Jason, Jaz en ik. Zoals ik had verteld in m'n vorige verhaal moest ik een collega trainen...Jaz, een Kiwi boy uit Queenstown, een gezellig feestbeest
Laughing
! Deze keer waren de gasten wat rustiger maar na de eerste dag kwam iedereen los en hebben we de boot weer flink op z'n kop gezet
Wink
!!

Tijdens mijn eerste trip was er niks raars gebeurd...heb m'n hoofd niet gestoten, geen vingers afgesneden en zelfs niks laten vallen. De tweede trip is ook alles heel gebleven, nou je raad het al...bij m'n laatste trip is er veel mis gegaan
Undecided
! Ikheb me gesneden, heb een mes in m'n voet laten vallen, ben van de trap gevallen met 4 borden met eten in m'n handen en heb m'n knie gebrand aan de oven...inderdaad ik ben en blijf een kluns.

Anyeway, de dagen dat ik heb gewerkt waren fantastisch en ga dan ook met een beetje pijn in m'n hart weg uit Airlie Beach...tsja, er is een tijd van komen en een tijd van gaan! He, het vooruitzicht is natuurlijk stukken beter en ik weet dat als ik terug wil ik meer dan welkom ben bij Tallships Adventure.

Airlie Beach en de Whitsunday Island, daar hebi k nog niet zoveel over verteld. De Whitsunday Group is de meest populaire eilandengroep van het Great Barrier Reef. Vooral het klimaat en de schitterende natuur, waaronder de Whitehaven Beach zorgen voor een fantastische trip. Ook zijn er tal van eilandresorts, van middenklassen tot super deluxe gesitueerd. Onder andere Airlie Beach is een badplaats waaruit veel toeristen de eilanden en het rif bezoeken.
De Whitsunday Island vormen een eilandengroep tussen het Great Barrier Reef en de kust. De eilanden zijn heuvelachtig en hebben een prachtige natuur. De meeste eilanden hebben mooie witte zandstranden en er is genoeg reef waar men kunt snorkelen. Onder water is er een grote verscheidenheid aan tropische vissen. Airlie Beach zelf is een gezellig dorpje met veel uitgaansmogelijkheden en gezellie winkeltjes en barrertjes. Het is hier dus een komen en gaan van toeristen.

De laatste dagen in Australie, vandaag m'n laatste dag in Airlie Beach. Morgen naar Sydney vliegen waarna in de 24ste in het vliegtuig zit naar Christchurch...een nieuw land met een totaal andere natuur en cultuur...ik heb er zin in!

Liefs Eef

geja

Lieve EEf
Wat fijn om jou verhalen te lezen.
Ik wens je veel plezier en mooie ervaringen toe op je nieuwe avontuur met Arjen.
Liefs Geja

nynke van dijk

hoi Eva
leuke verhalen, wat een energie heb je.
Geniet ervan nu Arjen komt ,
fijne tijd, groeten van Nynke

Marlies

Wat een leuk verhaal weer!! Mooie avonturen! Heel veel plezier met Arjen!!
Dikke kus voor mn mokkel